© Powered by SiteSpirit

 

Kent & Masters Vaste Wrongen S-line

s-series-dressage-surface-l-mainpic.png

Een Engelsbetaalbaar zadel.
Goed uitgebalanceerd zadel met diepe kussens, deze zorgen voor de vrijheid van de schoft en de wervelkolom. Dit zadel wordt geleverd met vaste kniewrongen. De singelstoten hebben drie opties waar deze bevestigd kunnen worden, zodat het zadel stabiel blijft liggen.
Engelse kwaliteitszadels met veel extra's deoplossing!! Een zadel met een verstelbare boom. Goed om te weten dat je paard geen drukkingen krijgt of dat je een nieuw zadel hoeft te kopen als hij tijdelijk minder spieren heeft of iets aan gewicht is verloren/aangekomen. Een andere maat zadelboom kan dat veelal uitkomst bieden! Gemaakt van 100% Engels leder. Zacht en comfortabel. De zadelskussens zijn zo gevormd dat er een optimaal contact is tussen ruiter en paard. Dit zadel sluit het paard niet op, de schouders kunnen vrij bewegen waardoor jouw paard ruimte gangen kan maken. Veel extra's om ervoor te zorgen dat het zadel op alle punten goed past !


0__1087_l_ms1_rvf_1.jpg

Bijzonderheden:

Een zadel met een diepere zit endikkerevaste kniewrongen op het zweetblad Biedt maximale schoft en ruimte bij de wervelkolom voor depaarden met een lagereschoft. Gebalanceerd zadel met extra diepe kussens. Luxueuze zitting en aanpasbare kniewrongen zorgen voor eenmaximale rijder ondersteuning en comfort. Geschikt voor alle niveaus van dressuur.
Verkrijgbaar in diversezadelbomen en zitmaten

Zitmaten:16.5". 17", 17.5en 18"
Boommaten:W, WXW, XW, XXW
Zadelkussens: wol gevuld
Kleur: zwart
Onderhoud:zadelzeep en lederdressing


K&M_DRESSAGE_DETAIL_thumb_1.jpg

logo_changeable_gullet.gif

Kleur Zwart
Zitmaat
Boommaat
Prijs € 1.350,00