© Powered by SiteSpirit

 

Kent and Masters half diep, lage schoft

s-series-dressage-surface-l-mainpic.png

Zadelcomfort geeft jouw paard plezier !

Een Engels kwaliteitszadels met veel extra's!
DitKent and Masters Low Profile dressuurzadel is een zadel met een lager profiel heeft, plattere kussens en stabiliteit biedt bij de paarden met een lagere schoft en bredere rug.
Een zadel met een verstelbare boom. Goed om te weten dat je paard geen drukkingen krijgt of dat je een nieuw zadel hoeft te kopen als hij tijdelijk minder spieren heeft of iets aan gewicht is verloren/aangekomen. Een andere maat zadelboom kan dat veelal uitkomst bieden!

Europese fabricaat. Gemaakt van 100% Engels leder. Zacht en comfortabel. De zadelskussens zijn zo gevormd dat er een optimaal contact is tussen ruiter en paard. Dit zadel sluit het paard niet op, de schouders kunnen vrij bewegen waardoor jouw paard ruimte gangen kan maken.

Er wordt gebruik gemaakt van Sima Tree zadelbomen. Ze kunnen bij normaal gebruik niet vervormen of breken. Een special systeem zorgt ervoor dat je de singelstoten kunnen verplaatsen om het gewenste punt van jouw paard. Kortom veel extra's om ervoor te zorgen dat het zadel op alle punten goed past !


0__1087_l_ms1_rvf_1.jpg

Bijzonderheden:

Een zadel met een halfdiep zit met vastekniewrongen (zijn te verplaatsen).

Verkrijgbaar in diversezadelbomen en zitmaten

Zitmaten:16.5", 17", 17.5en 18"
Boommaten:S/M M/W, W, WXW, XW, XW/XXW, XXW
Zadelkussens: wol gevuld
Kleur: zwart
Onderhoud:zadelzeep en lederdressing


Laag profiel zadel is ontworpen voor paarden of pony's met een lage schoft en de wat breedere type paarden en pony's. Boomvorm, kussens en de singelstoot bevestigingen bieden extra stabiliteit. Minimale omvang tussen paard en ruiter geeft een nauwer contact gevoel, absoluut noodzakelijk voor dressuur. Luxueuze zitting en verstelbare kniewrongen zorgen voor een maximale ondersteuning en comfort voor de ruiter. Geschikt voor alle niveaus van dressuur

K&M_DRESSAGE_DETAIL_thumb_1.jpg

logo_changeable_gullet.gif

Kleur Zwart
Zitmaat
Boommaat
Prijs € 1.350,00